Om du är mountainbike entusiast eller bara vill

Varför inte prova på mountainbike i skogen i år? Oavsett vad du väljer får du möjlighet att åka terrängcykling från april till november. Det kommer att bli det roligaste du har haft på hela året!

Ta med dig dina vänner, din familj eller din partner och kom till vårt Järvsö Boende. Våra nybörjarspår är breda och jämna och passar perfekt för barn och nybörjare. Eller om du är ute efter lite mer utmaning finns det också en längre led med smala stigar. 

Om du är mountainbike entusiast eller bara vill prova något nytt och aktivt på din nästa resa är Järvsö platsen för dig.

Järvsö har stigar och terräng som passar alla erfarenhetsnivåer. Nybörjare kan prova den grönklassade leden Järvsöbaden Badtjärnsleden, som är knappt 3 km lång och perfekt för barn och vuxna som är nya på mountainbike. Om du är mer erfaren kan du prova den rödklassade leden Skästraleden på 11 km. För dem som verkligen vill testa sina färdigheter finns det en blåklassad Badtjärns Blåa-led som är 4,5 km lång (kommer snart!).

Alla lederna börjar och slutar nära hotellet, så du kan lätt ge dig ut på lederna på morgonen och komma tillbaka för en skön vila eller en måltid innan du ger dig ut igen på eftermiddagen.

Om du älskar mountainbike är Järvsö rätt plats för dig. Med stigar som är perfekta för nybörjare och mer erfarna cyklister kommer stigarna i Järvsö att få dig ut i de vackra omgivningarna.